Opprinnelsen til brudepiker

Suksessen til et bryllupsfester er ofte avhengig av brudepikerens støtte. Disse håndplukkede kvinnene er for det meste nære jevnaldrende og slektninger til bruden, og de har til oppgave å hjelpe bruden i forberedelsen av ekteskapets bekymringer. Har du noen gang lurt på hvordan denne tradisjonen med å ha brudepiker på bryllupet kom? Hvorfor er det viktig å inkludere disse vakre kvinnene i bryllupsseremonien? I dag skal vi utforske opprinnelsen til brudepike tradisjonen som fortsatt blir fulgt av de fleste bryllupsceremonier i dag.

Definisjon av en brudepike:

For å begynne med diskusjonen, la oss snakke om hva det betyr å være en brudepike. En brudepike (e) er en ivrig følgesvenn av bruden på hennes bryllupsdag. Denne gruppen av kvinner får ansvaret for å gi følelsesmessig og moralsk støtte til bruden som skal være gift og dele med sin glede på bryllupsdagen. Bortsett fra denne spesifikke funksjonen, er brudepiken (e) også nødvendig for å hjelpe bruden i forberedelsen av bryllupsseremonien fra motivene, kjolene som skal brukes, til og med opp til de minste detaljene som er involvert i seremonien. Så i utgangspunktet er disse kvinnene den offisielle hjelpen til bruden på bryllupsdagen som går med det samme som med brudgommens menn til brudgommen.

Hvordan startet brudepike tradisjonen:

Anskaffelsen av brudepiker under bryllup ble hentet fra 3 forskjellige opprinnelser. Den første opprinnelsen til brudepiken kan spores fra den gamle hebraiske tradisjonen at når en hebraisk kvinne skal bli gift med en mann, bør hun få hjelp med maids for å hjelpe henne å oppfylle sine plikter til mannen sin. Denne «plikten» kan til og med bli uttalt selv etter ekteskapet da brudens jomfruer ble gitt ansvaret for å produsere et barn for ektemannen hvis bruden ikke oppfyller denne wifely plikten. Denne praksisen ble til og med nevnt i Bibelen da Jakob begge giftet seg med Leah og Rachel.

Den andre opprinnelsen til brudepike tradisjonen ble godt utviklet av de gamle romerne i løpet av deres regjeringstid. Romerne var overtroiske folk som de trodde at de laget en lov om hvordan å gjennomføre bryllupsseremonier. Ifølge deres lov må 10 damer følge bruden på bryllupsdagen, og de skal ha den samme kjole som med bruden å forvirre de onde åndene i å forbanne nygiftene og bryte deres ekteskapsbånd.

Og den siste foreslåtte opprinnelsen til brudepike tradisjonen kan spores i England. Ifølge loven må dronningen av England ha en «hushjelp» for å tjene som sin høvdinge kvinnelige ledsager. Disse kvinnene har til oppgave å hjelpe dronningen i alle hennes bestrebelser selv i hjertets saker.

I dag er brudepiker ikke forpliktet til å utføre de oppgaver de ble bedt om å oppfylle før. De har selv luksusen i å ha på seg fasjonable brudepike kjoler fra de beskjedne brudepike kjoler til de mest elegante av kjoler. Brudepiker i dag har et mer positivt formål i bryllup og har kommet langt enn å være en bokstavelig underordnet bruden.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *