Historien om Polo Ralph Lauren

ralph-laurenRalph Lauren Lipchitz ble født 14. oktober 1939 i New York, og til slutt ble en av lederne i moderne design. Fra en jødisk familie og oppvokst i Bronx studerte han økonomi på City College of Manhattan hvor han utmerket seg med klarhet i å vite hva han ønsket å gjøre og hvordan han ville gjøre det.

I en alder av 25 giftet han Ricky Low-Beer, en kvinne som fulgte ham stille i alle hans bestrebelser i en ubetinget måte mens oppdra sine tre barn som nå er en del av selskapet.

Ralph begynte sin karriere i moteverdenen i 1967. Hans første jobb var i arbeid for Beau Brummell Neckwear, et selskap som har gjort bånd og var inspirasjonen for hva som skulle føde som sin egen merkevare. Det året lanserte han et selskap som heter Polo. Han gjorde originaler bånd, som kan uttrykke noe annerledes for folk som brukte dem: nemlig klasse, stil og eleganse.

Det neste året han sluttet Norman Hilton og grunnla Polo Fashions New York og begynte å innlemme en komplett linje av klær for menn.

I 1969 etablerte han den første butikk som var plassert inne i et annet, revolusjonerer begrepet detaljhandel miljø i denne tidsperioden som butikken hans var inne på Bloomingdales i New York.

Ralph Lauren holdt kontinuerlig kjøremote verden trender med sin første kleskolleksjon for kvinner i 1972 da han først introduserte den berømte polo skjorte og polo spiller logo. Han uttalte på et tidspunkt at når han designer en kvinnes samling, han har en karakter i hans sinn. Ting som hvem er hun? der lever hun? Hva liker hun? Han studerer hennes personlighet og design for og gjennom henne. Gjennom dette konseptet Ralph Lauren viser hvordan han kan dekode ikonografi av USA i sitt syn, både vestlige indiansk kultur og West Hollywood glamour.

I 1974 begynte han å innlemme film dressing som Robert Redford wore Polo i The Great Gatsby film.

I 1981 innviet han sin første butikk i London og to år sistnevnte var den første motedesigner skaper en hel linje av møbler.

Senit av hans ånd ble opprettet i 1986 da han vendte seg til Rhinelander herskapshus i New York, en spektakulær bygning fra slutten av forrige århundre, og plasserte flaggskip for selskapet. Fra 90-tallet har selskapet utvidet til sporten verden med sin vellykkede linje Polo Sport til de øvre deler av markedet og betydelig styrket sin finansielle stilling da selskapet gikk offentlig i 1997.

Comments are closed.