Navle ringer

Når du har allerede hatt hull i ørene, og er på utkikk etter noe morsomt å dekorere kroppen din, tenk på piercing navlen. Nei, egentlig, er det fornuftig at du kan pierce navlen på en lignende måte som du kan gjøre ørene, og det spiller ingen rolle om du er en «inny» eller en «outie»; det bare betyr at du er fornøyd med resultatet.

dueling-pistols

Navle ringene har blitt en spesiell del av smykker for kvinner som liker å bære tube topper eller andre klær som viser frem sine mid-seksjoner. De finner det mye mer attraktivt enn å se den naturlige navlen utsatt. Magen ringene kan matches med andre klesstiler og smykker for å skape en balansert effekt.

Noen av de mest populære stykker av smykker for magen ringer inkludere enten enkle navle vektstenger eller buede navle bananabells med dingler anheng eller tilkoblede magen kjeder. Disse gjør en unik mulighet for de som ønsker å si noe annet med sin stil.

Historien om navle ring dateres tilbake til den gamle verden der piercinger ble brukt til å vise tapperhet i kamp eller for å vise en persons status i samfunnet. Noen sier at dagens trend for navle ringer startet tilbake på 90-tallet da noen av de beste modellene dukket opp med dem for første gang. Også noen av de populære rockere som Aerosmith begynte å vise dem også. Dagens magen knapper ringene er mer vanlig sted og du vil se kjendiser som Janet Jackson, Madonna og andre viser sine smykker av.

Ideen med seg smykker i navlen er kanskje ikke så nytt. Tilbake på 1940-tallet da Hollywood var mye mer restriktiv enn det er nå, var det en regel mot viser naken mage knapper. For å komme rundt dette, kvinner plassert en juvel i navlen, spesielt når de gjorde deler som magedansere, som legges litt til kostyme.

Hvis du er usikker på hva navle ringene er kan du finne bilder av dem på internett. I utgangspunktet er de en del av smykker som brukes til å dekorere navlen. De kommer i sirkulære former eller buet vektstenger. Materialene som brukes for dem er vanligvis kirurgisk stål, solid 14k gull, sølv, titan og andre metaller.

Mange kvinner liker å bære navle ringer fordi det er sexy. Navlen er også et område som kan være skjult eller åpen avhengig av hvordan den enkelte ønsker å uttrykke seg. Dette er også en måte å si til verden at man er stolt av kroppen sin og ønsker å vise dette midtre delen av fordi det er så vakkert.

Folkens, vi må også snakke med deg om navle ringer. Noen av dere rette dere tror kanskje at magen ringene er mer hensiktsmessig for homofile menn. Ordet her er komme over det! En fyr med en navle ring er svært attraktive for kvinner. Prøv det ut, og vi er sikker på at du vil like det.

Comments are closed.