CK – Calvin Klein parfyme

I dag er det en globalt anerkjente navn som er synonymt med urban chic og stil. Calvin Klein produserer trendy klær, vesker, undertøy, parfyme, og så videre. Utvalget av parfymer laget av under denne merkevaren er kjent verden over.

nd.253Calvin Klein-serien ble lansert i år 1981. I dag produserer de opp til trettifem forskjellige dufter for både kvinner og menn. Selv om duftene gjort under dette merkenavnet er ganske dyre, de er vel verdt sin pris. En spesialitet om Calvin Klein Perfume serien er at de fleste av sine dufter er unisex. Dette betyr at de fleste av de aromaer som kan benyttes både av menn og kvinner. Fire av deres mest populære og bestselgende parfyme er som følger:

1. CK One Dette var den første parfyme for å bli lansert av Calvin Klein, som gjør det en pioner for merkevaren. Det er en unisex duft, som er ideell for daglig bruk. Den har noter av mandarin frukt, patchouli, musk og krydder som ingefær. Denne duften inneholder også musk.

2. CK Vis forsiktighet for Dette er også en unisex parfyme, men det er mer egnet til å bæres for kvelden, på fester eller på et bedrifts regalier. Dette er fordi; det er en dyp og intens duft som har en midt notat av duften av lavendel blomster.

3. CK i 2U ham-Dette er en Calvin Klein Perfume utelukkende for det mannlige klientellet. Som best egnet for mannlige dufter, den har en sterk duft med treaktige base notater. Den viktigste ingrediensen som gir denne duften sin sterke duft er bruse fra gin laget av fersk lime.

4. CK i 2U Herman Som navnet tilsier, er dette en duft ment for kvinner. Den har en varm, delikat duft som utstråler rikdom og sensualitet.

Calvin Klein parfyme serien er rangert blant de beste i verden i dag. Mesteparten av kundebase for dette merket tidligere omfattet de rike og eliten klasser, men i dag, på grunn av økt kjøpekraft i midtre og øvre middelklassen, har disse dufter kommer innenfor rekkevidden av et bredere spekter av mennesker. En rekke av Calvin Klein utsalgssteder har åpnet opp i dag i alle store byer i verden. Du kan kjøpe duften du ønsker fra frittstående butikker i kjøpesentre, eller de i fem-stjerners hotell. De kan også kjøpes på nettet. Fordelen med å kjøpe disse parfymer på nettet, er at du kan benytte gode rabatter. Disse parfymer gjør for flotte gaver, som parfyme er noe som er elsket av nesten alle, og navnet Calvin Klein legger akkurat den rette touch av klasse, bravur og stil til det.

Comments are closed.