9 fordelene med dans fitness

DANCE-FITNESS-ZUMBA-FITNESS

Hva mer kan du danse som du støvsuger hjemme eller når du tar en dusj på slutten av dagen.

Et antall fordeler kan oppnås ved dans som omfatter, men ikke begrenset til:

Vekttap

Jo mer energisk dans jo flere kalorier forbrenner du; derfor skru opp musikken og danse bort den ekstra vekten.

Sørg for å ha rent drikkevann innen rekkevidde som du vil få tørst på grunn av tap av vann fra kroppen på grunn av svette.

Konsistens er meget viktig for å miste den ekstra vekt i løpet av den ønskede tid.

Bevegelse ferdigheter og koordinering

Dance fremmer noen til å flytte seg i henhold til musikken; derfor får du ferdigheter i jevn bevegelse og kroppsbeherskelse.

En rekke anerkjente modeller inkluderer dans i sin øvelse regime for å kunne bevege seg feilfritt på rullebanen. Videre blir kroppen fleksibel som er en fordel når gjøre dagligdagse gjøremål.

Eliminerer stresset

Dans er gøy og skaper en god følelse av at bidrar til å redusere stress som kan erverves mens assosiere med andre. I tillegg kan du øve pole dancing i komforten av ditt hjem for å le av deg selv etter en utmattende dag og glemme dine bekymringer for en stund.

Fordeler hjernen

Læring visse trinn i dans innebærer konsentrasjon som er gunstig i å holde vakt hjernen; Videre huske trinnene vil bidra til bedre helse for hjernen hver gang.

Styrker og toner kroppen

De fleste musklene i kroppen blir brukt under dans; derfor de stramme med fortsatt dans for en herlig tonet kropp.

Husk at muskler som ikke brukes avfallet vekk; derfor huske å slå opp at volumet og dans i minst tretti minutter før du går til sengs.

bygger tillit

En rekke mennesker vil ikke være i stand til å danse foran andre; derfor er det nødvendig å få dansetimer for å bygge på tillit når man mestrer trinnene. Privattimer er tilgjengelig for svært sjenerte personer å ha det gøy under familiesammenkomster eller andre anledninger som kaller for dans.

Skaper en plattform for nettverksbygging med andre

Dancing bringer sammen som tenkende mennesker som liker musikk å bygge nettverk og bli kjent med hverandre. Derfor vakre vennskap dannes som er bra for sjelen; Videre lykke styrker immunforsvaret for god helse.

eliminerer Kjedsomhet

En kjedelig person er sannsynlig å overspise og få mye vekt; derfor danser hjemme bør oppmuntres til å drepe kjedsomhet og brenne fettreservene i kroppen.

Enda kan man invitere sine venner over å vise frem hvem som har bedre trekk som vil være en fordel i toning kroppen. Videre et par kan skape en romantisk stemning i hjemmet ved å danse til dempet musikk.

Hjelper forebygge sykdom og medisinske forhold

Dancing bringer opp pulsen for å få mer sirkulasjon av blod i kroppen; derfor avfall i kroppen er eliminert for å hindre sykdommer som kan forekomme.

Dans er bra for helsen til hjertet; Videre siden det eliminerer stress og skaper den gode følelsen man ikke kan falle inn i en depresjon så lenge de holder dans.

Det er imidlertid viktig å bekrefte med legen din om du bør engasjere seg i energisk dans hvis du har noen form for medisinsk tilstand

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *