DKNY klokker: en historisk oversikt

Hvis du ønsker å kjøpe en virkelig spesiell klokke, er det sannsynlig at du vil ønske å velge en som har en unik historie bak merket. Med DKNY klokker, det er akkurat hva du får. Her er en rask historie for å gi deg det du trenger å vite om disse klokkene før du får en for deg selv.

De første årene

DKNY ble grunnlagt i 1989, men egentlig historien går langt tilbake i tid før det. DKNY historien er Donna Karan historien. Vokser opp på Long Island, ble Karan oppdratt av foreldre som begge hadde et skarpt øye for mote ettersom hennes far var skredder og hennes mor var en salgsrepresentant for et motemerke.

dkny79260

Faktisk Karan talent var tydelig fra en tidlig alder da hun kom opp med sin første kleskolleksjon før hun selv hadde forlatt videregående skole. Fra det øyeblikket var det klart at en spennende karriere lå foran henne.

Pre-DKNY

Før DKNY og DKNY klokker ble dannet, Karan jobbet for Anne Klein og imponerte henne så mye at når Klein døde, ble Karan hennes etterfølger. Etter dette kom hun opp med sitt eget motemerke i 1984, og dette merket fokusert på klær og tilbehør.

DKNY er dannet

Etter innser at det var et gap i markedet, Karan lansert DKNY i 1989 Hennes mål var å skape sofistikert, litt edgy klær og tilbehør, og merket ble en umiddelbar hit.

Snart DKNY begynte å utvide til å ta i andre linjer, inkludert DKNY Jeans, DKNY Aktive og mange andre. Den tilbehør linje vokste også å være svært populært, og DKNY klokker ble snart sett på som en av de mest fasjonable merkevarer rundt.

DKNY klokker

DKNY har alltid handlet om mer enn bare klokker, men en ting er sikkert er at DKNY klokker er nå sett på som en av de mest populære, stilig og høy kvalitet klokker i verden.

DKNY klokker fokusere på det samme nivå av raffinement som finnes i hele serien, men sammenlignet med noen av de høyere-end ur de fortsatt ganske rimelig.

Dette betyr at mange mennesker kan være i stand til å kjøpe en av disse klokkene, og nyte alt som DKNY merkevaren representerer, samt å være i stand til å dra nytte av en klokke av høyeste kvalitet.

Konklusjon

Nyt en kvalitet ur

Med DKNY klokker, er du investere i stil og høy kvalitet. Disse klokkene har eksistert i mange år og er kjent over hele verden for sin høye håndverk, så nå som du vet litt mer om historien av merkevaren, er det på tide du fikk en for deg selv?

Martyn Bramley inviterer deg til å ta litt tid og tenke på å behandle deg selv til en ny klokke!

Kjøpe fra Watch-Site er enkelt. Vi er offisielle forhandlere for alle merker listet på vår side slik at du kan være sikker på at hvert produkt er 100% ekte, konkurransedyktig priset og leveres med godkjente produsenter garanti.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *